2012-02-23 09:21:57• hírek • Blikk.hu

Tabáni István visszamegy teremőrnek?

Visszatér korábbi munkahelyére, a múzeumba Tabáni István? A Csillag Születik felfedezettje két évvel ezelőtt nyerte meg az RTL Klub tehetségkutatóját, ám akkor még bele sem mert gondolni abba, hogy mi vár rá ezután.

A hirtelen jött népszerűség nem fért össze a csendes, hétköznapi teremőri állással, ezért jó pár álmatlan éjszaka után Tabáni meghozta a döntést: régi élete helyett a csillogást, a sztárságot, az éneklést választja.

Óriási népszerűsége azonban egyre hanyatlik, noha rengeteg rajongója van, számukkal nem egyenesen arányosak a fellépései. Hivatalos internetes oldalán 2012-re csak három fellépés van betervezve: egy márciusra, egy áprilisra és egy júliusra. Ebből nagyon nem lehet megélni, így előfordulhat, hogy rövid időn belül Tabáni István ismét válaszút elé áll.

Az élet azonban, úgy tűnik, kedvesen bánik vele, mert volt kollégái és főnökei visszavárják őt a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumba.

– Azt kívánjuk neki, hogy legyen sikeres, de ha mégsem alakulna úgy az élete, mi boldogok lennénk, ha visszajönne hozzánk! – kezdte Tabáni egyik, neve elhallgatását kérő exkollégája, aki biztos abban, hogy egyszer majd újra együtt fognak dolgozni az énekessel. – Semmi sem tart örökké. Úgy látom, szegénynek már kevés fellépése van.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: